Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Středověk neskončíl, středověk trvá.Bigotnost islámu, zákaz předmanželských styků, nulová osvěta, negramotnost, neinformovanost, žádné zkušenosti, sexualita redukovaná na plození potomků, žena považována za majetek s nižší cenou, než má třeba velbloud.Pak se nedivme, že se někteří chovají jako zvěř, protože nic jiného neznají.

Evropa si něčím podobným také prošla, a i dnes zde natrefíte na křesťanské ortodoxní věřící, kteří si ve svých názorech na sexualitu,či postavení žen ve společnosti nezadají s muslimskými fanatiky.Na vině je jednoznačně náboženství - to je to nejhorší zlo, které si člověk sám na sebe upletl.

No a pak jsou tu ještě mimoni, kteří si myslí, že klitoris je záložník Panathinaikosu Athény, ale ti alespoň nebývají nebezpeční.:-)

4 0
možnosti
Foto

Nejnebezpečnější ovšem na tom je jejich názor, že my musíme pochopit a podřídit se jejich vidění světa. Ostatně stále platí, že za každým mužem stojí jeho činy. Plození děti je činnost vcelku nenáročná, ale je tu taky to, co se vytvořilo rukama a hlavou. A v tom je tady rozdíl vskutku diametrální!

:-(

0 0
možnosti
Foto

No, dnes jsem četla o té jejich plodnosti - my 1-2 děti, oni 4 manželky po 8mi dětech.. takže jejich přínos pro nás je rodit ty děti, které my budeme živit - protože to není tak, že oni by byli ta spásná pracovní síla, kterou tu prý potřebujeme - ale oni jen budou rodit další problémové příživníky, o které my se budeme muset postarat a naopak na ně pracovat my.. tak nám to je uloženo.. oni nikdy pracovat nebudou (nehledě na to, že tu pro ně žádná práce není s jejich nekvalifikací a IQ)..

Ale nezoufejte - vědecká bádání prokázala, že i krysy v ideálních podmínkách se jednou přestanou množit... a vyžerou se navzájem.. jenže ty studie nepočítaly s manipulativním náboženstvím primitivních národů..

Jen bychom to neměli nechat dojít tak daleko. Ti lidé do Evropy jednoznačně nepatří, my nemáme povinnost je živit - ani jejich děti. Pokud si pořídím dítě, tak se o něj musím postarat sám..

Někdo je sem zve a argumentuje nutností pracovní síly těchto lidí - a já se již roky dívám, jak je nikdo neumí zaměstnat, jak nájezdníci neumí a nechtějí nic dělat (tomu asi 0,5 %, co se o nějakou pracovní aktivitu pokouší se tímto omlouvám - ale to nic neřeší).. a my, Evropané je máme živit namísto svých dětí a rodičů... Jedním slovem - hezky zařízené, nemáte pocit, že tu někdo něco hodně podělal?

4 0
možnosti
MK

Ano, psal jsem o tom už před rokem; EU se v prvé řadě měla postarat o informovanost v místech, odkud muslimská náplava přichází. Jedna potíž je však jasná: v mnohých zemích by vládní struktury takové osvětě nepřály. Rádi se zbaví místní populační nadprodukce.

3 0
možnosti
Foto

Tudíž ani nemají zájem o jejich návrat. S tím to ještě bude dost zajímavé, asi

i bouřlivé.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS