Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Madam, není to špatné, ale chce tu asertivitu dostudovat. Pak by Váš postup mohl třeba být: "ten zákaz kouření je vynikající, plně jej schvaluji, ovšem je nutné jej doplnit o zákaz neúměrné konzumace petržele."

0 0
možnosti
Foto

Ve stádě se najde vždy nějaký vůl, kterému se bude líbit opatření jeho farmáře.

1 0
možnosti

Normální je nekouřit, snad tomu napomůže i nově přijatý zákon.

1 6
možnosti

Nenapomůže. Pořád se stát chová jako dealer té drogy.

4 0
možnosti
JZ

Tak to jste trochu vedle ne? Jak mohla vyhrát práva nekuřáků nad právy kuřáků? Vždyť obě dvě skupiny snad měly a mají naprosto stejná práva ne? Například od května budou mít kuřák i nekuřák právo na nekuřácké prostředí. Teď zase ještě můžu kuřák i nekuřák v kuřáckých restauracích kouřit. Tak jakápak právní nerovnost?

Jinak zákaz škodlivých potravin, léků a reklam je zaveden již dávno. Samozřejmě ne vše se dá tak snadno a lehce regulovat, jako prosté kouření v hospodách.

Ale jinak slovy Bohůša z Dědictví: buďme rádi, že už je to za náma.

0 0
možnosti
JK

Na kuřácích vadí hlavně osmraďování okolí a poházené vajgly.

Navíc jako nekuřák nechápu, co je na tom tabáku tak extra, že stojí za tu šikanu ze strany státu. Marihuana by za stejné zákazy, daně a hnusné obrázky stála.

0 0
možnosti
VD

Doposud neměli nekuřáci u nás žádná práva, trochu se teď začínáme blížit standardům, které jsou již ve světě běžné. A realita bude stejně o něčem jiném - vždyť v současnosti kouří i doktoři přímo v nemocnicích a nikdo s nimi nic neudělá;-D

3 8
možnosti
  • Počet článků 418
  • Celková karma 31,51
  • Průměrná čtenost 1367x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik