Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Každý člověk tak nějak kalkuluje, když zvažuje co má s kým směnit, aby mu to přineslo co největší užitek. Je proto dobré znát platy našich parazitů, protože některé lidi tento poznatek může změnit jejich uvažování o vládnoucí kastě z hlediska užitku pro něj samotného. Od toho je pak krůček k zamyšlení se nad tím, zda tyto parazity, v těchto jejich privilegovaných funkcích, vůbec k něčemu potřebujeme.

3 0
možnosti
Foto

Máte absolutní nepravdu :-)

4 0
možnosti

No a co s tím udělate jako dále?

0 0
možnosti

..pěkné odpoutání pozornosti od důležitějších věcí nebo problémů...;-O[>-]!!

2 0
možnosti

Absolutně netrpím závistí - nicméně stále nechápu - 1) Pokud někdo žije ze mzdy druhého - daně, proč se podivuje normálnosti zveřejnění údajů !? 2) Prezidenta, (kteréhokoliv), chápu, jako nejvyššího předsedu "Toho státního". Asi by měl pak mít mzdu nejvyšší a zbytek se řadí až pod ním. Pak se ukáže, že Státní firmy - ČD - 500.000 Kč, Česká Pošta 300.000 Kč, další absurdity - bývalá Kleslová 300.000 Kč ve správních radách, Kancléř bez prověrek bere více jako ministr ... No nevím, nabízí se to samo - Proč dělat Prezidenta - Předsedu vlády - ministra ... !? :-)

2 0
možnosti
Foto

to není o závisti, to je o tom, že to mohu vědět, když to platím.

10 0
možnosti
Foto

A teď když to víte, co dál? A kdyby to byl trojnásobek, tak co?:-/

1 4
možnosti
  • Počet článků 418
  • Celková karma 31,51
  • Průměrná čtenost 1367x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik