Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J74a90k12u83b 48M27a23c84h

13. 9. 2017 11:58

Myslím,že s vietnamskou komunitou nemáte tak docela pravdu. Ve škole jsou většinou velice pilní a prakticky je nerozeznáte od ostatních. Tady u nás včetně plzeňského dialektu. Dnešní mladá generace má nejlepší předpoklady splynout k nerozeznání. Možná, že jim část z jejich vietnamského kultury a i jazyk zůstane, ale myšlením a chováním chtěně splynou s českým okolím. Nebrání jim v tom ani žádné náboženství, ani vrozená nechuť k práci a pořádku. A že jsou mezi nimi vyjímky s kriminálním pozadím? Ty jen využívají naše nedůsledná zákonodárství.

0 0
možnosti

Cikáni vždycky kočovali. Dnes by mohli kočovat po celé EU.

2 0
možnosti
OU
PB

Třikrát karma.

11 0
možnosti
Foto

Zatím platí, že se žádné etnikum nepřizpůsobuje nám, ale my jemu.

15 0
možnosti
Foto

Nemyslim, že se moc přizpůsobujeme třeba Vietnamcům.

1 0
možnosti
EH

V USA mají černoši zase nový bič k rasismu - white privilege, tzv. výsady jenom pro bílé. Tím myslí právě vzdělávání, zadlužení se při něm, tvrdé makání nad učebnicemi a pak splácení těch dluhů.

Barevné menšiny ještě stále nepochopily, že za dobrou životní úrovni bílých stojí dřina. Možná pár bílých zbohatlo na práci černých, ale drtivá většina zbohatla díky svým rukám a své hlavě.

23 0
možnosti
DP

V barevne mensine zahrnujete i vychodoasiaty? Ti maji v prumeru daleko vetsi studijni motivaci a aktivni snahu uplatnit se, nez v prumeru bili.

3 0
možnosti
Foto

Svatá, zamlčovaná pravda.

13 0
možnosti
  • Počet článků 418
  • Celková karma 31,51
  • Průměrná čtenost 1367x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik