Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Neznám nic, co by za posledních dvacet let tak zhoršilo svou úroveň, jako se přihodilo kultuře. Zejména té, prezentované v TV.

4 0
možnosti
Foto

Myslim, ze do sportu a komercni kultury tece penez dost, ale penize nikdy kvalitu nezarucuji.

0 0
možnosti
JK

Třeba prodavači jsou podhodnoceni odjakživa. A ani jednou jsem neviděl, že by se jich v médiích někdo zastal, aby jim navýšili. Pak se lidi diví, že jsou tak neochotní a neusmívají se.

0 0
možnosti
RO

Já jsem o tom slyšel mnohokrát... Vždyť přeci kvůli nim je o svátcích zavřeno... A podhodnocené platy? Oproti komu?

0 0
možnosti
Foto

To je asi nějaká psychologie že skoro každý nikdy nemá dost. Bezdomovec i miliardář si to myslí.

1 0
možnosti
PL

R^pěkný článek

jinak vám mohu garantovat, že i vysoký příjem nemusí být pro někoho dost, třeba jste možná viděli epizodu seriálu Druhý dech - až na idealistický závěr, velmi poučné

https://www.csfd.cz/film/334577-nevinne-lzi/452188-druhy-dech/prehled/

1 0
možnosti
IL
JS

Tak já bych byla ráda, za ten průměrný plat v kultuře..

0 0
možnosti
LW

No já třeba i když nemusím tak s desei tisícema čistá ruka vyžiju v pohodě. Kdybych se musel uskromňovat, tak bych z deseti tisíc asi i pár stovek ušetřil, ale souhlasím, že dlouhodobě to není částka pro spokojený život.

A na jaké částce začíná spokojenost s finančním ohodnocením je asi dost různé. Někdo je spokojený s 15 čistého, někdo nezvládne vyžít s 50. Já osobně jsem s penězi mírně pod republikovým průměrem a nemám důvod si stěžovat. Taky je rozdíl jestli máte v domácnosti jeden nebo dva příjmy a kolik hladových krků musíte živit, ale zodpovědný člověk si dle mého názoru napřed spočítá jestli dítě uživí než si ho pořídí. Bohužel zodpovědných lidí není tolik, kolik bychom si možná přáli.

0 0
možnosti
PK

Považujeme se spíše za bohatší ale uživíme jako rodina tak 1,5 dítěte. Také proto bude dále gradovat příliv z Východu a možná nejen z Východu.

0 0
možnosti
AN

On je to takový kolotoč. Platy se zvednou, současně s tím ceny a tak dokola. Potom někdo napíše, co by ti důchodci chtěli, ale to připravované zvýšení je už započteno do dnešních cen. Kam až tohle půjde, to je otázkou. Ale regulace je špatně, že...

1 0
možnosti
PK

Když nesnížíte rozdíl v platech ČR versus Západ i za cenu určitého zvýšení cenové hladiny, tak budete v háji - utečou Vám nejen doktoři.

0 0
možnosti
EH

Raději bych dala ty peníze zdravotním sestrám a ošetřovatelkám, protože nemocný a starý bude i ten pracovník v kultuře.

Na druhou stranu, až bude krize, kultura padne jako první, zatímco jsou povolání, bez kterých se neobejdeme. :-)

0 0
možnosti
PK

...ano souhlas a pak hasiči, policie, učitelé....ad.

0 0
možnosti
  • Počet článků 418
  • Celková karma 31,51
  • Průměrná čtenost 1367x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik