Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podle mě by byla účinná deradikalizace vystavit je racionální kritice islámu. Ale bohužel máme tradici respektovat náboženskou víru jak kdyby byla něčím neškodným. Takže jim nejspíš jen řeknou: Islám je oukej, ale nezabíjej lidi. On: Ale islám chce abych zabíjel lidi. Oni: Hups *mozkový zkrat*.

1 0
možnosti
JL

Podmínečné propouštění z věznic je běžná věc všude...Dokonce i vrazi v Americe pořád žádají o propuštění, i kdyby dostali 50 let za tři vraždy. Ve Vídni šlo o radikálního zájemce o válku v Sýrii, o boj, zabíjení nevěřících...Bylo mu 20 a komise si řekla: "Tak to zkusíme. Mladík. Nezkušený. Dáme mu šanci. Podlehl svodům imámů, časem dozraje a bude z něj hodný rakouský taťka..." - Copak si asi myslí teď? - Do melounu a do teroristy nevidíš...dokud ho nerozkrojíš, dokud nezačne střílet.

0 0
možnosti
PP

Díky za výstižný komentář R^

0 0
možnosti
LB

Tak ty programy "deradikalizace" samozřejmě vymysleli politici, kteří chtěli ukázat veřejnosti "že s tím něco dělají", ačkoli samozřejmě věděli, že je to k ničemu. A bezesporu jsou tito politici svojí náturou blízcí těm, kterým v pořádání těchto deradikalizačních programů ustavili dojnou krávu z eráru. Prostě všechno funguje, problém s radikály se řeší, pořadatelé "deradikalizačních kurzů" mají účetnictví v pořádku, tak proč do toho rýpat? To jen zavání xenofobií a potřebou dalších kurzů.

2 0
možnosti
  • Počet článků 419
  • Celková karma 21,01
  • Průměrná čtenost 1364x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik