Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Ovšem infolinka by asi nestačila všem. Existují jedinci, kteří by potřebovali alespoň jednoho osobního průvodce a dva právní poradce. Průměrný člověk, pokud ovšem chce, se v těch nařízeních sice někdy i s potížemi, zorientuje. Je si vědom toho, že není jasnovidec a tedy neočekává jasnovidectví ani u těch, kteří ta nařízení tvoří.

1 0
možnosti
VB

U vládního úřadu http://www.vlada.cz si lze přečíst platná pravidla na určité období, pak si člověk může ověřit leccos u jednotlivých ministerstev - pokud občan opravdu chce něco vědět, ne jen prudit (za každou cenu vše kritizovat), nebo stačí sledovat na ČT hlavní zprávy v 19 hod. V západ. zemích to takto funguje s tím, že podrobnější informace lidé naleznou u své krajské správy, např. jednotl. podniky si mohou s hygieniky ujasnit detailní pravidla. Měla by to být i povinnost našich krajů, vláda se má zabývat národními předpisy, nemá být konzultována každým jednotlivým subjektem.

0 0
možnosti
Foto

Taková linka by zablokovala celou mobilní síť.

0 0
možnosti
Foto

Nejste sama, kdo po něčem takovém touží. Buďte si jista, že naše „strana a vláda“ dává už i na modlení, aby se taková linka konečně objevila.

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Zjednodušilo by to všem život. Linka děda vševěda ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 418
  • Celková karma 31,51
  • Průměrná čtenost 1367x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik