Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to hrdina! A kdyby náhodou vyvstaly komplikace, bude nám chybět? ;-D

0 0
možnosti
ZZ

Když jej chtěl nechat premiér odvolat, tak se zvedla vlna odporu celé opozice.

:-):-):-)

0 0
možnosti
JB

J85i24r77i 19B75o12r

21. 1. 2021 11:48

Nemohl by někdo kompetentní zajistit pár desítek tisíc vakcín Sputnik z Ruska?

Komunisti po ní tak touží. Navrhuji povolit pro ně přednostní očkování. Viz Filip a Konečná. Jistě by šli příkladem.

1 1
možnosti
ZZ

EU ji nepovolila !!!

:-P:-P:-P

1 0
možnosti
Foto

Otázka zní: je potřeba očkovat? Je to jen další možnost obrovského výdělku farmaceutických firem? Samozřejmě, že média neustále udržují strach u lidí, háží ciframi sem a tam (někdy se čísla liší v hodinách) a snaží se všechny přesvědčit, že očkování je nutnost. Ale je to pravda? Pochopitelně slabá menšina jako jsou senioři se vždycky nechají ovlivnit. Ovšem taky ne všichni...

1 0
možnosti
OT

Paní Zelenková, že vám máme dát pokoj? Tak ok, ale musíte pro to taky něco udělat. Co? Nevnucovat se tady. Nikdo není na vaše hloupé myšlenky zvědavý. I když slovo myšlenky se vlastně ve vašem případě moc nehodí.

0 5
možnosti
Foto

Pravil NEbloger Ondřej Tomek. Karma autora nula, počet článků NULA. Velmi dobrá vizitka mladého blogera. Rv

2 1
možnosti

Paní Zelenková! Je to marný, je to marný, je to marný!

Již dávno upozorňuji na to, že komunistická iluze o kvalitním, dostupném zdravotnictví zadarmo je podvod na chudých! Takové zdravotnictví skončí v korupci a protekci! A dnes se to konečně díky koronaviru projevuje zcela reálně!

Vlivní a bohatí jsou již dávno naočkováni! Kdo se při tom nechal chytit má smůlu!

Proč? Protože žijeme v postkomunistické zemi postavené stále na socialistických principech, kdy občanská svoboda a přirozené vztahy jsou nahrazeny sociálním inženýrstvím. Svoboda přináší odpovědnost, ale sociální inženýrství přináší jen buzeraci! Po válce Stalin s Gottwaldem zlikvidovali pravicovou politiku a my se v tom plácáme dodnes! :-)

0 0
možnosti
Foto

Když se dva podle nařízení vlády perou, všichni třetí se smějou - a v klidu a tiše po pěšině se nechají tajně naočkovat. ;-)

0 0
možnosti
MR

Tak vas nazor je celkem zvlastni v kontextu toho ceho jsme diky ockovani v minulosti byli schopni dokazat. Vyresili jsme problem nestovic, spalnicek, cerneho kasle, obrny a dalsich. Takze je celkem zvlastni proc kdyz jsme prokazatelne dokazali ockovanim odstranit celkem dost chorob. Tak proc se odstraneni teto choroby pomoci ockovani branime. Argument neoverena vakcina je opet v kontextu vakcin na nemoci uz odstrane take smesny, protoze overovani bezpecnosti vakcin je naprosto nekde jinde nez bylo driv. A postup vyroby vakciny je taky zavadejici protoze pokrok se neda zastavit. Lidske poznani je proste uz nekde dal nez bylo pred 50-60 lety.

4 1
možnosti
JJ

Váhám s karmou. Paní má vcelku pravdu v tom, že některá opatření jsou kontraproduktivní.

Pokud se týče očkování: Zdravého dospělého člověka (tedy ne toho, který má kontraindikace nebo duši na jazyku, jako těch 23 seniorů v Norsku), který se odmítá nechat očkovat, považuji za podivína. Ale pokud těch podivínů nebude mnoho, tak kolektivní imunitu ovlivní stejně málo, jako neočkované děti nebo mládež, pro které je očkování zatím kontraindikováno.

V této chvíli si myslím, že odmítači vakcinace opravdu nejsou úzkým hrdlem. Tím je nedostatek vakcíny, jehel, stříkaček, personálu pro očkování, atd, atd.

Možná, že až bude dostatek všeho k očkování a až budou naočkováni všichni, kteří očkováni být chtějí a mohou (tedy nemají kontraindikace), možná se pak ukáže, že odmítačů je tak málo, že není třeba je řešit. A taky si myslím, že když někdo tlačí na pilu, tak se mu pila vzpříčí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 418
  • Celková karma 31,51
  • Průměrná čtenost 1367x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik