Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak mám "potkávat a vyhledávat milé a příjemné lidi", když jsou hospody zavřené?:-)

1 0
možnosti
PC

Plný souhlas s autorkou.R^

Všechno je v naší hlavě. Naše myšlenky=náš život. Stres vede k výraznému poklesu až ztrátě imunity, což následně způsobuje onemocnění. Lidé stresovaní a vyděšení z jakékoli nemoci jí zpravidla také onemocní i s fatálními následky.

Spoléhání na vnější "záchranu"= pohodlnost a nezodpovědnost k sobě samým.

Zdraví je především o psychice, důvěře v sebe sama, pozitivním přistupu k životu a o vlastní zodpovědnosti k sobě samému.

Ano, i přesto býváme nemocní, a obzvláště ve stáří, kdy naše imunita přirozeně klesá, se častěji staneme oběťmi různých nemocí, na které posléze vlivem stáří opotřebeném a vyčerpaném organismu posléze umírame. Ale to už patří k běhu života, který má svůj přirozený řád, který nelze obejít.

2 0
možnosti
Foto

:-) Dnes snad téměř nikdo nešílí např. kvůli očkování proti tetanu, ale ani kvůli očkování proti kde čemu. A je jistě jen otázkou času, než se to stane i v případě očkování proti kovidu i jeho mutacím. Je ovšem až naivní představa návratu do ,,doby předkovidové". Už ,,jen" proto, že onen covid jen odhalil, ale i uspíšil to, co nastávalo již před ním. Tedy krizi, a to celosvětovou.

2 0
možnosti
VD

Oni všichni alternativci mají plnou pusu povídání o tom, jak "je to v hlavě", dokud mají to štěstí, že jsou zatím zdraví a myslí si, že to jejich "v hlavě" je chrání před nemocemi. Ale když pak něco přijde, pak už nejsou jejich velkohubé proklamace nějak slyšet...

0 0
možnosti
Foto

Spíš nejsou tak vidět. Nepotřebují reklamy a televizní kamery. To je trochu rozdíl. Jenže tyto "teorie" už dávno uznala i klasická medicína a pracuje s nimi! :-)

1 0
možnosti
HH

Vtipné jsou ty alternativní léčebné směry v momentě, když si nějaký guru zlomí nohu, nebo ho bolí zub...to pak jde alternativa stranou a rychle k doktorovi...

Vakcína nás samozřejmě vrátí zpět do „normálu“ jako společnost...viz. čísla z Izraele...

2 0
možnosti
Foto

J43a47n 86Š48i83k

2. 2. 2021 7:59

Myslím, že očkování má svůj smysl jedině v případě velké proočkovanosti. Představa mnohých: píchnu si a vyřešeno, je úsměvná. Žádná zázračná pilulka v životě neexistuje. Souhlasím, že doba předcovidová se nikdy nevrátí, v budoucnu nebude co teď, ale ani co bylo. Hezký den a díky za článek

4 0
možnosti
Foto

Všechno zlé je k něčemu dobré. Zjistíme, že nejsme "mistry světa", budeme pokornější - a možná vezmeme na vědomí i naše staré, dobré hodnoty.. Kéž by... R^V

0 0
možnosti
DK

Až Vám bude 75, budete se cítit relativně dobře a víte, že tu můžete v klidu dožít, tak budete uvažovat jinak. Pak budete mít zájem o očkování, bude Vám vadit, že politici nejsou předvídaví (ti jsou samozřejmě očkováni všichni, aby nám náhodou neumřeli včetně těch privilegovaných i s vymyšlenými chorobami). Je mi ukradená celá EU, která nevidí či nechce vidět byznys s vakcínami všeho druhu, protože nejsme postiženi imbecilitou a k rozhodování EU nepotřebujeme.

Pustit si denně rádio či TV, tak to začne...seriály z roku 1-2, ,mezi tím zprávy s rozhovory těch, kteří se potřebují zviditelnit či jak na tom jsme.;-O;-O;-O

3 0
možnosti
VB

Člověk musí na něco věřit, jinak začne šílet. Ukáznit sám sebe, naučit se něco hodnotit podle věrohodnějších známek, to není jednoduché. Západní úřady ale říkají lidem pravdu, na rozdíl od těch českých: vakcíny jsou stejně jako koronavirus ještě málo přezkoumané, účinnost (nakolik koho skutečně ochrání) a bezpečnost se u vakcín bude hodnotit nejméně další dva roky. Takže zatím i ti očkovaní budou muset dodržovat různá pravidla: nosit na některých místech roušky, udržovat odstupy, mýt si ruce apod. V nejbližších měsících možná budeme vědět o něco víc, což může osvětlit, zda se skutečně hnát na očkování.

1 0
možnosti
  • Počet článků 419
  • Celková karma 21,01
  • Průměrná čtenost 1364x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik