Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Autor je znám. Je to nekonečná lidská blbost, jak již dokazuje několikátým blogem. Rv

2 1
možnosti
Foto

Už dlouhou dobu se stále jasněji rýsují obrysy loutkovodičů našeho premiéra a zejména prezidenta. V letošním roce se z mlhy nejasností rozpoznatelně vynořil obrys Putina, který u Babiše poněkud v posledních dnech ustoupil do pozadí, zato u Zemana se jeho mlžením ukázal zcela zřetelně a jasných rudých barvách nesnášenlivosti a násilnictví. Zeman nemůže výbuch bagatelizovat, ale ani proti Rusku vystoupit, tak zbaběle mlčí. Jsem zvědav, jak mu pomůže 8-mi denní obřík mlčení a co vymyslí, aby se z toho vykroutil.

2 0
možnosti
Foto

J71o51s35e12f 18B73á31r50t44a

22. 4. 2021 11:01

To se vám povedlo.

1 0
možnosti
Foto

I93v90o 59C87i16l57i81c26h

22. 4. 2021 8:17

Já se obávám, že je to horší, že to naopak nikdo neřídí a jsme v rukou šílenců, kteří zkouší, co všechno jim ještě projde ;-€

4 0
možnosti
Foto

Těžko šílenec šílenci navlékne svěrací kazajku;-)

1 0
možnosti
JK

Paní, jestli si myslíte, že youtube je kvalitnější zdroj informací, než tradiční média, tak jste podlehla nějakému hoaxu na youtube. Najděte si, jen tak pro sebe 10 rozdílů mezi profesionálním novinářem a youtuberem a pokuste se z toho dovodit jaký mají rozdíl v získávání, ověřování a prezentaci zpráv.

Pozorujte si sociální sítě jak je vám libo, ale jak říkám dětem, neprozrazujte o sobě podrobnosti, nejlépe ani identitu, věřte jen těm, které znáte osobně, berte to tak, že ostatní vám lžou a pokud nelze jejich tvrzení věrohodně ověřit je to tutová lež. Velký pozor na cokoliv v síti, co po vás vyžaduje nějakou akci, neklikat, nemačkat tlačítka, neodpovídat. K informacím na síti se chovejte jako profesionální novinář.

4 0
možnosti
Foto

Pane Kučera. Nemyslím si, že je youtube kvalitnější zdroj informací, jen jsou tam lidi, kteří mají co říct a předat, ale třeba v TV je neuvidíte, v běžných médiích nenajdete. Záleží samozřejmě na tom, jaká téma preferujete, co vás zajímá. Módní tzv. celebrity youtubu jejichž profesí je propagovat výrobky nebo se prezentovat rádobyvtipnými videi z celého světa nebo pokleslou produkcí a planým žvaněním jsem tím samozřejmě nemyslela. Hudbu si taky můžeme vybírat podle svého vkusu a nebrat všechno, co nám je servírováno. Pokud se týká zpravodajství, tak to se nedá věřit skoro nikomu, to máte pravdu. Ale je tam moře lidí a informací, které stojí zato: od koučinku po aktuální téma soběstačnosti apod.

1 0
možnosti
Foto

Vzato kolem a kolem, KDO není až tak důležité, navíc až nahoru člověk stejně neuvidí. Podstatné je, že si tyto záležitosti uvědomujeme, čímž se vyvíjíme a s tím roste perspektiva, že se problém v budoucnu vyřeší. Uvědomit si existenci problému je první a nevyhnutelný krok... a tenhle nesnadný porod se právě teď odehrává.

2 0
možnosti
  • Počet článků 419
  • Celková karma 21,01
  • Průměrná čtenost 1364x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik