Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J94o62s85e46f 92B67á90r52t36a

14. 11. 2023 18:13

I plasty hoří.

0 0
možnosti
Foto

Pane Bárto, nejlepší je do plastové flašky nasypat piliny, pořádně utlačit, zalít starým olejem z friťáku či auta, flašku zavřít a dát do kamen. A jestli máte do komína rouru pořádně připevněnou, zjistíte záhy, když v ní uslyšíte hukot, jako když startuje tryskáč.

0 0
možnosti
LP

Zasloužená dezolátní karma

1 0
možnosti
DM

Tah omezení svobody slova také nezůstal bez odezvy.

A to je jako co?????

On v čr někdo přijaj zákon omezující svobodu slova vy sedmilhářko?

Lhaní není blogování

2 7
možnosti
Foto

Zákon sice ne, ale zkuste hádat, kde je třeba známý vtipálek Větvička? A spousta dalších lidí se stěhuje do jakéhosi zákulisí... Záleží na tom, koho z lidí na internetu sledujete. Ono omezování a mazání nevhodných názorů není jen otázkou oficiálního zákona, jak všichni víme.

6 0
možnosti
Foto

Keď zdražie palivové drevo, aby to ľudí nelákalo brať si načierno.

1 0
možnosti
Foto

Tak to právě k těm krádežím povede. Ale třeba mám známého, který sbírá v lese na procházce větvičky (velikost je omezená nějakými předpisy a tudíž ty menší jsou v pohodě) a tím léta topí. My, co si ho normálně kupujeme, na tom budeme bití.

1 0
možnosti
AT

Prozradím vám tajemství: ceny v naší republice už přes 30 let neurčuje vláda.

4 2
možnosti
Foto

Jistě se řídí úrovní spotřeby a frekvencí nákupů. Jestliže si někdo před pěti lety kupoval domů 10 lahváčů, tak toto množství co do objemu nahradil příslušným počtem lahví PET 1,5 až 2 litry. Přitom jsem si však v obchodech nevšiml, že by tam bylo lahvového piva nějak méně. Čím se řídí management pivovarů, je záhada.

1 0
možnosti
AL

Zvolte Bureše s Alenkou a nastane ráj na zemi, elektrika bude levná a na každýho vyjde navíc jedno pifko dvanáctka zadara!

3 4
možnosti
RK

A lesnické firmy Wotabn forest a Uniles Moniky Burešové budou dávat dřevo zadarmo

2 3
možnosti
PS

No nemají voliči pětidemolice jednodušší život?

Člověk prostě jen kouká co tu vláda provádí a nedokáže to pochopit. Vždyť oni tu prokazatelně lžou za jejich vlády zdražilo naprosto vše. Je to nejméně oblíbená vláda. Prostě pořád přemýšlíte jak je možné že sekají jednu chybu za druhou a nic se neděje.

No a volič pětidemolice nemusí přemýšlet jemu v prvním a druhém roce stačilo vysvětlení "za všechno může Babiš". No a když se naplno ukázala neschopnost vlády a po dvou letech už i prostoduchý volič pětidemolice pochopil že ne vše se může svádět na Babiše tak vláda vytáhla slogan "hlavně že tam není Babiš" no a s tímto sloganem jim volič slepence odpustí naprosto vše.

Takže až tu budete remcat že máme dražší zboží než v Německu nebo budete nadávat na drahou energii vzpomeňte si na slogan "hlavně že tam není Babiš"

6 4
možnosti
Foto

Ovšem myslet si, že kdyby tam Babiš byl tak by bylo všechno jinak a růžové je stejně naivní...

6 3
možnosti
JV

J24i78r91i 33V24r35a69b88e80c

14. 11. 2023 8:01

Někteří už spalují odpadky a pomáhají snížit životnost potomků.

S toho těží důchodové státní pojištění. Vše pro vlast.

0 0
možnosti
  • Počet článků 418
  • Celková karma 31,51
  • Průměrná čtenost 1367x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik