Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Byl bych zvedav jak lze bojovat proti korupci na Ukrajine. Na Ukrajine jsou vetsi kapsy, nez nase dotace. A tak nasi nezikovi milionari prijdou k penezum, ktere se nevyuctuji a nekomu zustanou za nechtama. V podobnem pripade se ted v Italii ventiluji podvody s migrantama. Tam se prislo napriklad na "mrtve duse" (migranty, kteri nexistuji) za ktere dotace shrabne i cirkev svata. Ale neni to nic noveho. To uz Gogol napsal na toto thema roman. Zvykli jsme si, ze u nas existuje paralelni spolecnost, ktera krade v ramci zakona. Kde neni zalobce, neni ani soudce. Proto mohou vzniknout tisice "capich hnizd". A nikdo se nepodivuje. Penize se odepisou, natisknou se znova a Kaca se pudruje dal. Co se stane se statnimi dluhy? To patri do sfery mysterii.

3 0
možnosti

J19a84n 86R31i86c58h70t98e12r

22. 5. 2017 11:39

Zajímalo by mě, jestli příjemce musí ten příspěvek nějak vyúčtovávat. A pokud ano, tak bych to vyúčtování chtěl vidět.

Představuji si, že peníze dostane nějaká neziskovka (kdo jiný), ale co dál? Tak nejdřív se asi oddělí peníze na platy, pronájem kanceláří...zkrátka provoz. A co dál? To jako přijdou do novin a řeknou "Koukněte, tuhle Češi vám posílají nějaký prachy, tak teď buďte nezávislí, řekněme za milion na měsíc, a až peníze dojdou, tak buďte zase závislí"?

4 0
možnosti
Foto

;-D Mě to připadá stejné jako variace na téma: "Vědci zjistili". Prostě se pár let bude sledovat situace, aby se zjistilo, že... ;-D

2 0
možnosti
Foto

No co, jednoho potěší, když vidí, že jsou na tom někde ještě hůř, než u nás. Tak z radosti přispěje, no. :-)

1 0
možnosti

Přispějete i ze svého?

1 0
možnosti
Foto

Miliony na podporu upevňování ukrajinského fašismu? 8-o

To je stejně absurdní, třeba jako posílat miliony na podporu palestinské demogracie.

Za článek karma! R^

6 0
možnosti
Foto

Ti lidé co dělali puč v Kyjevě také musí z něčeho žít. Grant na nezávislost médií jim pomůže.

6 0
možnosti

paní autorko, pro mě, zdůrazňuji, že pro mě, je potěšitelné, že se i mezi ženami (mohl bych jmenovat naivní blogerky), najde paní, která vyjadřuje i můj názor..díky

8 0
možnosti

Neuvěřitelné! Kdo o tomto rozhodl, na čí příkaz a pokyn se toto děje?

5 0
možnosti
  • Počet článků 418
  • Celková karma 31,38
  • Průměrná čtenost 1367x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik