Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na otázku "Kdy se konečně přestane stavět na úrodné půdě" zatím nikdo nedal odpověď. Jedna z možných odpovědí je: Až bude všechna zastavěná.

1 0
možnosti
Foto

Spíš ty velkokapacitní skladové haly na někdejších polích..... to je mor dnešní doby....

1 0
možnosti

pro jednoho farmáře bez zaměstnanců je potřeba na uživení minimálně 20ha, na 20 ha postavíte hal, které uživí stovky a tisíce lidí. fakt si myslíte, že lidé touží jít v potu tváře obdělávat své políčko? nejsme agrární stát, nikdy jsme jím nebyli

0 0
možnosti
Foto

Problémem dneška, je že mnoho lidí strká nos do věcí do kterých jim nic není. Navíc jsou, skrze alarmisty podporované státem, utvrzováni v tom, že je to jejich morální povinnost.

2 0
možnosti
Foto

Copak je jediná možnost bydlení pozemek a nové a nové satelity kolem měst? Dá se bydlet různě - opravit domek, bydlet v bytě, podnájem, spolubydlení se starší generací, koupit něco hotového nebo nedokončenou stavbu někoho, kdo nezvládl platit hypotéku... Vy mladí jste o takových možnostech neslyšeli?

1 0
možnosti

J76a92n 75H54y98n14e70k

7. 5. 2019 11:27

To jedno promile je zavádějící.

0 0
možnosti

...před rokem bylo už pozdě...;-O

1 0
možnosti

máte vůbec představu, kolik té zemědělské půdy vlastně je, jaký je její úbytek v dlouhodobém srovnání? možná byste se divila

2 0
možnosti

Oni by se divili všichni. Ročně se zastaví cca 1 promile zemědělské půdy a tempo záboru klesá. Velkou část z toho zaberou komunikace, hlavně silnice.

Navíc se ornice povinně skrývá a odváží na pozemky s nižší úrodností, čili úrodnost zbylých 99,9 % půdy se zvyšuje.

To, co předvádí autorka, je klasické fňukání z nevědomosti podněcované kdovíkým. Že jí nevadí třeba rozšiřování povrchových dolů v severozápadních Čechách nebo otvírání lomů v chráněných oblastech. Třeba v Lánech.

0 4
možnosti

R^:-)a porad by skupovali pozemky-pry -urcite na nich nebudeme stavet,jen a jen k zemedelskemu vyuziti-to zrovna:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 418
  • Celková karma 31,51
  • Průměrná čtenost 1367x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik