Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J72a22n 28H35a21r31v45a88n

26. 8. 2019 8:43

R^ Několik let mě trápil exém, až homeopatika pomohly. A "fysikální" zákony jsou mi v tomto případě u ...

1 2
možnosti

Komu není rady, tomu není pomoci. Věřte si svým iluzím, když je tolik potřebujete! :-)

1 1
možnosti
Foto

Léčení má člověk právo si vybrat, píšete. Jistě, že má. Homeopatie není léčení. Ale pacient má právo se neléčit...nicméně za své na svou zodpovědnost. Není důvod proč homeopatii nazývat léčbou.

4 0
možnosti

Rv

Bohužel, nevíte, o čem píšete! Za homeopatické vzdělání jsem zaplatil tisíce korun, abych mohl nahlédnout do kuchyně těchto léčitelů. Bylo by pod mojí důstojnost psát svému pacientovi homeopatické placebo, vydávat jej za účinný lék a připravit jej o skutečně funkční léčbu.

Bohužel, je to dnes běžné! Kolik úmrtí má na svědomí internet, který vychvaluje neúčinné "potravinové doplňky" jako jedinou řádnou léčbu a přitom tím brání užívání léků zachraňujících pacientův život! Co zrůdných mailů koluje mezi námi lživě vychvalujících nefunkční léčbu!

Sem patří i homeopatie, jejíž filosofie stojí na zastaralých magických praktikách a je v přímém rozporu s exaktními fysikálními i chemickými zákony. Účinek homeopatik nezávisí od chemie, ani od zvláštní magické síly, ale jen a jen na psychologické dovednosti léčitele. Nic víc! Proto homeopatie opakovaně dostává od spolku Sisyfos ocenění ve formě "bludných balvanů"!

Stejnětak je to s čínským léčitelstvím, kterému zde chtěl Miloš Zeman za řadů milionů postavit samostatný pavilon. Čínská akupunktura je v tvrdém rozporu s exaktní neurologií, fysiologií a embryologií. Pokus, který provedli čeští lékaři přímo v institutu čínské medicíny v Číně, kde se nechali vyšetřit, jasně mluví o tom, že tito léčitelé neví vůbec nic o skutečných chorobách vyšetřovaných lidí, a že jde o prachsprosté ždímání pacientů.

Proto mne tak irituje každé takovéto prohlašování, že každý člověk má právo se léčit, jak chce, a přitom takovýto proklamant netuší vůbec nic o člověku a skutečné medicíně. Nesouhlasím, že je to věcí každého z nás, zda se hodláme léčit účinně, nebo se dobrovolně ve své ignoranci rozhodneme pro smrt!

Netuším, zda autorka patří mezi tu kastu, která je ochotna ždímat peníze z ubohých, nemocných pacientů a nechci ji z toho podezřívat. Pak ale to svědčí o její totální ignoranci fysiologických a patologických procesů u člověka.

7 1
možnosti
JR

J37a72n 52R51á77ž

26. 8. 2019 9:22

Lékař, který pochybuje o tom, že placebo efekt homeopatika dokáže zmírnit potíže a v mnoha případech i vyléčit pacienta, na kterého neúčinkují standardně předepisované léky, je zcela odborně " mimo mísu".

Dál se k Vašim názorům nebudu vyjadřovat

1 2
možnosti
  • Počet článků 418
  • Celková karma 31,51
  • Průměrná čtenost 1367x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik