Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

1) Každý rozumný člověk Vám řekne, že se chce dožít co nejvyššího věku, ale ne za každou cenu. Důležitá je i kvalita života. Musíme, ale brát to, co nám život přinese.

2) Tohle je Pandořina skříňka a vnímám to tak, že Overtonovo okno se postupně posouvá k euthanasii. Zásadně s tím nesouhlasím. I přes potíže, o kterých zde píšete, se o rodiče musíme postarat. Oni si své odpracovali a teď je na nás, abychom se jim to pokusili vrátit. Zatím stále žijeme v blahobytu, ale problémy budou, zdá se, narůstat - živení migráčků, deficit na státním důchodovém účtu, dekarbonizace ekonomiky, odprůmyslnění ekonomiky... - a jak bude peněz ubývat, tak bude růst i tlak na řešení Vámi zmiňovaného problému. Dalším obrovským rizikem je demografická výměna obyvatelstva - v okamžiku, kdy původní obyvatelstvo ztratí svoji zemi ve prospěch nových ́Evropanů ́... Je to šílené, mám z tohoto vývoje strach a vnímám to v delším horizontu jako velké riziko.

Budu rád, když mě přesvědčíte, že se mýlím.

15 0
možnosti
FD

Mnozí si své neodpracovali,aparátčíci ksč a jiná líná sběř.

1 0
možnosti
  • Počet článků 419
  • Celková karma 29,14
  • Průměrná čtenost 1364x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik