Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Janka, máme nafukovací člun a Oskara do něj nechci. ;-) Zajímavé čtení. R^

0 0
možnosti
Foto

Pardon, to patřilo pod jiný článek.

0 0
možnosti
RP

Naprosto souhlasím s vaší kritikou nedělního filmu Zbožňovány, Kolečko se asi vyřadil na Mostu a další jeho projekty už jsou slabší. Ani dobří herci to ve filmu nezachránili. Jestli jsem se naposledy zasmála tak to u tv seriálu Černé vdovy, je to oddechovka, ale výkony a dialogy Plodkové, Čvančarove a výborné slovenské herečky Siposove rozesměji.

1 0
možnosti
JP

Paní Zelenková, jak byste ohodnotila film pro pamětníky Hostinec u kamenného stolu.

1 0
možnosti
IB

Naposledy to byly Pelíšky a od té doby NIC. Teď skoro v každém filmu musí být vulgarity, postelové scény a něco šokujícího. Je to prostě nekoukatelné.:-(

2 0
možnosti
VH

Vždy si říkám, že níž už nejde...a hele...jde!;-D

1 0
možnosti

Ty nedělní "komedie" na ČT1 nejsou naštěstí určeny pro kina - jde o ryze televizní tvorbu. My jsme tedy po 15 minutách přepnuli na jiný program u "Zbožňovaného" i u předchozí nedělní komedie. Vždycky si při té příležitosti vzpomenu na český film "Každá koruna dobrá" z roku 1961, o kterém se kritici vyjadřovali ve smyslu, že název filmu koresponduje s hlavním cílem jeho tvůrců.:-)

1 0
možnosti
MR

Kdo je sponzoruje? Vy, já, miliony důchodců. I z jejich peněz naši "slavní" umělci žijí, aby jim poté spílali při chvlkách nenávisti na Letné.

2 1
možnosti
JK

Za oponou, Čtvrtá hvězda, Okresní přebor :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 419
  • Celková karma 29,15
  • Průměrná čtenost 1364x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik