Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J52a96n 88Š33i72k

17. 3. 2023 11:01

Tak on pan MUDr. Šmucler je největší odborník na roušky, takže na hlouposti fakt čas nemá. Úplně typický mudrlant, co dokáže o všem žvanit na kamery, ale jeho vlastní práce pokulhává. Všechno odbyde tím, že zubařů je dost a nic jiného ho nezajímá. Kdyby ano, nejsme tam kde jsme. Některým lidem nedochází, že všichni fakt nemohou pracovat a bydlet v Praze. Hezký den

26 1
možnosti
JP

Pan MUDr. Šmucler kromě vysokého ega, ale není odpovědný za množství zubařů. On defacto má na starost aby se jim dařilo dobře. Pokud jich nebude “přemnoženo” tak je po nich poptávka a mají své jisté...

2 0
možnosti
Foto

Můj otec byl zubař a měl obvod se 4 tisíci pacienty. O tom, kde ostatní jsou, věděl - na různých úřednických postech.

Kromě toho, dělat zubaře je namáhavé, chce to mí šikovné ruce. Kdežto praktický lékař, který píše recepty a pacienty posílá ke specialistům, je poněkud lepší.

Dnes musíte nejprve k zubnímu hygieniku, který vám odstraní zubné káme. Pak jdete k zubaři, který ovšem jen dělá plomby, a je-li potřeba zub vytrhnout, musíte k zubnímu chirurgovi. Potřebujete-li rovnátka, musíte k rovnátkáři.

Otec tohle všechno dělal sám.

16 0
možnosti
AT

Kdyby u nás čekali lidé s vytržením zubu na chirurga, tak je před tím jedním, co ve městě je, fronta jak na korunovační klenoty.

0 0
možnosti
Foto

Zubařů je dost, chybí ale ti, co dělají na smlouvu s pojišťovnou. Jsem v důchodu, amalgam mi stačí a nepotřebuju, aby mi někdo dělal plomby, na které budu platit tisíce. Takže ten "moderní" doktor, který udělá 5 lidí za den a nechá si to královsky zaplatit, to pro mě není.

12 0
možnosti
HH

Jenže zubař studuje s vidinou moderní praxe a moderních postupů a ne lepení amalgámu za 300 korun práce...

To je jakoby praktik přikládal pijavice místo antibiotik...

5 3
možnosti

Velkou část viny nesou na současné situaci i zdravotní pojišťovny. Nedávno jsem se v rozhovoru s nějakým činovníkem v oboru (jméno už si nepamatuji) dozvěděl, že v jedné věci držíme světový primát - když si u zubaře objednáte nadstandardní zákrok, nebo materiál, pojišťovna vám nezaplatí n i c. Všude jinde ve světě pojišťovny uhradí cenu standardu a pouze rozdíl ceny si doplatí pacient. Kdyby to tak fungovalo i u nás, byli by spokojení pacienti i zubaři a odpadl by jeden z důvodů, proč někteří zubaři ordinují bez spoluúčasti pojišťoven.

18 0
možnosti
VT

Má Vaše úvaha drobnou chybičku....ten rozdíl ceny je téměř stejný, jako celá úhrada... Pojišťovna např. za extrakci zubu hradí cca 200,- Kč, u zubaře na "klinice" bez smlouvy zaplatíte i 16 000,- Kč ....[>-]

1 1
možnosti
Foto

Zatím chybí zubaři a na operace a vyšetření jsou dlouhé čekací lhůty. Jak stát bude dál a dál chudnout, bude hůř a hůř. Polsko už zamýšlí dát na zbrojení 4% HDP a nebude dlouho trvat, budeme to chtít také. Peníze na to nemáme a někde se budou muset vzít.

6 0
možnosti
JZ

Kdysi jsem s panem prezidentem Šmuclerem dělal rozhovor a on nedostatek zubařů zlehčoval s pokusem o vtip slovy: "Kde je nedostatek zubařů, možná tak na Sněžce."

1 0
možnosti
Foto

Dnes jsem se dočetl, že jen v Táboře chybí 10 zubařů, v našem městě odhaduji tak tři. Sám nemám žádného, protože ten můj šel do důchodu. Tak to řeším přes známé. Jednou v Praze na Vinohradech (kamarád z mládí). Podruhé v Táboře (známý z myslivosti). Teď jsem dohodnul zákrok u známého přes střelbu asfaltových holubů.

1 0
možnosti
MZ

Šmucler je neuvěřitelně arogantní narcis, jeho nabubřelá prohlášení jsou vždy mimo mísu. Vzpomínám si jak i v době covidu vše věděl nejlíp, jak se to má dělat, všechno zná všude byl. Pak byl jmenován za opozici členem nějakého týmu expertů, název si už nepamatuji. Od té doby jeho nabubřelé vystupování v televizi skončilo, ale žádné zázračné změny díky jeho působení nenastaly.

27 0
možnosti
  • Počet článků 419
  • Celková karma 29,14
  • Průměrná čtenost 1364x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik